Ben ik echt een medium?

Als medium mag je ambassadeur zijn tussen twee werelden, je helpt en heelt zowel hier als aan gene zijde. Dat is mooi en bijzonder. Maar wanneer ben je echt een medium en waar kun je terecht voor ondersteuning bij de ontwikkeling van je talent? Dit boek biedt informatie over alle facetten van het mediumschap. Hoe word ik een medium, hoe ontwikkel ik mezelf tot een beter medium? Streven naar zelfkennis en integriteit nemen daarbij een belangrijke plaats in.

€ 20,00  Je kunt het via deze link bestellen bij Bol.com

Reactie van een lezer:

Ik heb heel vaak tijdens het lezen van jouw boek de neiging gehad om jou te bellen omdat ik zo verrukt was van de dingen die daarin stonden. Ik heb me dus goed kunnen bedwingen niet? Hahah.. 😉

Over jouw boek wil ik graag het volgende tegen je zeggen:

In mijn ogen is het een persoonlijk geschenk aan ieder medium. Ik ben persoonlijk keer op keer geraakt door het feit dat je ons pad zo zorgvuldig en uitgebreid hebt beschreven om ons een steuntje in de rug te bieden en o.a. begrip vanuit de buitenwereld te kweken.  Jij/jullie (Jacky) hebben werkelijk aan alles gedacht: van uit de kast komen tot daadwerkelijk een praktijk voeren met de nodige haken en ogen die erbij komen kijken. De filosofien die een rol spelen, integriteit en ethiek, de sprookjes en fabels omtrent het vak en zo nog veel meer. Ik heb ook erg genoten van je humor door dit boek heen. En de anekdotes, heel veel herkenning in mijn werk aan de telefoon (bij Astro tv).

Kortom: het is herkenning en erkenning wat je aan iedere medium meegeeft met dit boek en het raakt diep. Dit zul je wel meer gaan horen (als dat al nog niet gebeurd is). Je hebt iets fantastisch neergezet en de manier waarop jij aankijkt tegen het mediumschap is de manier waarop ik er zelf ook tegenaan kijk. Eindelijk begrip en verwantschap.

 


Commentaar geven is niet mogelijk.