Consulten

Inhoud van de consulten:

Het is belangrijk dat je je tijdens een consult op je gemak voelt. Weet daarom dat niets onmenselijk is, er nooit een oordeel gevormd zal worden over de keuzes die iemand maakt of gemaakt heeft en dat alle informatie die op tafel komt de ruimte nooit zal verlaten. Ik adviseer een goede vriend of vriendin mee te nemen. Twee horen meer dan één. Daarnaast kan een consult een fijne vermoeidheid opleveren en dan is samen reizen voor de meeste mensen prettiger. Het kan voor uzelf fijn zijn om de vragen die u heeft van te voren voor u zelf op papier te zetten. Het consult start ik psychic en vervolg daarna met desgewenst met een mediamiek consult (contact met een overledenen) U hoeft tijdens dit consult niets te zeggen en als ik mijn werk goed doe, dan worden uw vragen beantwoord. Mochten nog niet alle vragen beantwoord zijn dan is er aan het einde van het consult de ruimte om deze alsnog te stellen. Je hoeft geen foto’s mee te nemen, ik werk liever zonder.

Voorspellingen

Het voorspellen is alleen van toepassing als het een hou-vast bied. Soms denken we de toekomst te willen weten, maar juist de schoonheid van de dagen die zich ontvouwen zijn vele male waardevoller. Voorspellen heeft alleen zin als het de consult nemer ondersteund met vertrouwen door een bepaalde periode heen te leven. Ik blijf wel reëel en werk concreet. Het zijn de grotere veranderingen die ik zie, niet de alledaagse zaken, hetgeen er in het lot vastligt voor een periode van ongeveer 7 jaar.

Contact met overledenen

Desgewenst maak ik als Medium contact met overledenen: dat kunnen familieleden, geliefde, vrienden of kennissen zijn. Hoewel je ze fysiek niet meer kunt zien, is het doel weer even samen te zijn en te laten weten dat ze nog altijd dichtbij je zijn en je willen ondersteunen.  Na een duidelijk identificatie (gewoontes, karakter, werk, woonomgeving, manier van overlijden en/of relatie tot elkaar) zal de overledene informatie delen over het recente leven van de consult nemer, zodat deze weet dat ze veel bij je zijn. Uiteraard volgt er ook ondersteunende informatie voor het leven van de consult nemer, er worden niet uitgesproken zaken bij leven, nu alsnog gedeeld. Er is  ruimte om vragen te stellen aan de overleden persoon.

Een privé consult neemt circa 1,5 uur in beslag en kost 70,- Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak. Houd rekening met een korte wachttijd.

party

Het is mogelijk om een gezellige intense avond te organiseren met uw vrienden en vriendinnen. Het zijn meestal geweldige avonden waarin wordt gelachen, gehuild, avonden die een intense herinnering achterlaten.

In de gezellige sfeer van uw woning of op de locatie van het MediumCollege, geef ik een demonstratie mediumschap en ontvangen alle aanwezigen een kort consult (Dit mag ook gescheiden van de groep) van circa 15 minuten.

Een huiskamer sessie is mogelijk vanaf een minimaal aantal deelnemers van 6 personen en maximaal 10. Duur van de avond circa drie uur. Marisa werkt tijdens de huiskamer sessies samen met een ander medium, om er zo voor te zorgen dat iedereen een persoonlijk consult krijgt en/ of een contact ontvangt van een  overleden persoon. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Mijn kosten bedragen 200,- exclusief reis kosten. Wil je mij boeken voor een huiskamer sessie? Vul dan het formulier in op mijn contactpagina.