Hogere Machten

coverboek

Met trots mag ik op mijn gloednieuwe, eigen website melden dat mijn eerste boek binnenkort van de drukpers rolt. Dit is wat mijn uitgever de Freemusketeers daarover schreef in zijn nieuwsbrief:

Hogere Machten is een inspirerend boek gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een paragnost op zoek naar het vermiste meisje Madeleine McCann. Wij leven in een wereld waarbij alleen het zichtbare en wetenschappelijk verklaarbare geaccepteerd is. Hogere Machten gaat dieper in op de niet zichtbare wereld en beschrijft hoe de kosmische wetten en daarmee de hogere machten mogelijk werken.

De kosmische wetten van oorzaak en gevolg waarbinnen ook de macht van geld, media en de macht van religie een rol spelen. De schrijfster sleept u mee in de belevingswereld van een paragnost, waarbij alle gebeurtenissen gedurende deze bijzondere zoektocht leiden tot een waarschijnlijke en mogelijke conclusie over de verdwijning van Madeleine McCann.

Marisa werkt sinds enige jaren professioneel als medium en paragnost. Zij zet zich in voor de medemens die even een steuntje in de rug nodig heeft. Naast het geven van medium trainingen heeft zij zich gespecialiseerd in kwaliteitsmetingen binnen de paranormale branche en heeft daarmee een paranormaal keurmerk en belangenorganisatie opgericht, Stichting Enigma. Samen met de “paratroepers” van stichting Enigma zet ze zich in voor vermiste kinderen en jonge vrouwen.

Lezingen
Tot en met november 2009 zal Marisa op meerdere paranormale beurzen in samenwerking met ‘De boekenstand’, lezingen verzorgen over het boek ‘Hogere Machten’, de vermissing van Madeleine McCann. Uiteraard is er de mogelijkheid om het boek aan te schaffen met daarin een persoonlijke boodschap. De data en locatie zullen zo spoedig mogelijk op de website vermeld worden.

NB. het boek is tijdelijk uitverkocht. Een herziene versie is in voorbereiding.

 

Commentaar geven is niet mogelijk.