Mediumschap is Vakmanschap

kerk

Het mediumvak kent vele mooie en verschillende disciplines. Graag verzorg ik een lezing over de inhoud van het vak en waar u als consument op mag letten als u een medium of paragnost zoekt. Ook vertel ik met welke vragen u bij wie het beste terecht kunt. Tijdens de lezing vertel ik over mijn persoonlijke ervaringen, hoe werkt het mediumschap en geef ik amusante voorbeelden uit de praktijk. Hoe werkt een paragnost bij vermissingszaken en specifiek mijn ervaringen als paragnost in de zaak van Maddy Mc Cann.

Wilt u graag een middag- of avondvullend programma? Boek dan mijn combinatie: lezing, demonstratie en miniworkshop met muzikale omlijsting door Michelle van de Kemp (piano en zang).

Ik neem u mee op een reis door de paranormale wereld. Ik vertel over mijn bijzondere ervaringen, de zin en onzin van paragnosten en het mediumschap. Ik geef u tips en een demonstratie. De lezing wordt afgesloten met een miniworkshop waarin uw gasten/bezoekers leren hun intuïtieve gaven te ontwikkelen.

Voorbeeld van het programma: (tijden zijn facultatief)

14.00 – 15.00 uur

– Welkomstwoord en introductie

– Lezing Mediumschap is vakmanschap

– Demonstratie mental mediumschap (Engelse methode)

15.00 – 15.15 uur

– Pauze

15.15 – 16.00 uur

– Demonstratie mental mediumschap (Engelse methode)

– Paranormale bloopers

– Workshop met het publiek (test je eigen mediumschap)

– Afsluiting.

Na afloop is er in een ontspannen sfeer gelegenheid tot het stellen van vragen.

Duur van het programma: 2 uur. Kosten: vanaf 150,- exclusief reiskosten.

Voor boekingen: 06 40737094

Commentaar geven is niet mogelijk.