Opleiding Healing Medium

Het healing mediumschap dragen sommigen van nature bij zich, als een gift waar zij zich bewust van zijn. Anderen dragen het bij zich en ontdekken gedurende het leven steeds meer over dit mooie talent. De helende eigenschappen van mens en dier. Wij delen graag met u de kennis die u helpt om het talent te ontwikkelen.

We starten met het psychic healen (elementair), het leren lezen van de ander en zo zien waar oude patronen het lichamelijk en/of het emotionele gedeelte hinderen, of last bezorgen. Het healen met de eigen energie noemen we psychic healen, ook wel magnetiseren of strijken genoemd.

Naast het psychic healen leren we mediamiek healen (spirit healing) Een methode waarbij we healen met behulp van de zielenwereld, jouw gidsenteam en of voorouders. We leren te begrijpen en te verwoorden wat de oorzaak is onder de lichamelijke klacht, zodat we ondersteunen in het doorbreken van patronen.

We delen kennis over o.a. kleurenleer, filosofie, psychologie, zelfontwikkeling, theorie en healing vanuit verschillende stromingen. Het programmeren en deprogrammeren waaronder het schonen van materialen en huizen is een onderdeel van de lesstof. Des te groter onze kennis, des te meer we voor de ander kunnen betekenen.

Binnen het paranormale vakgebied werken we altijd als healers, ten diensten van de zielen met en zonder lichaam. Of dit nu is als paragnost, phychic of medium. Het healing mediumschap kan daarom niet zonder het mediumschap. Psychic lezen we de mens, de ziel, als medium brengen we hulp bij rouwverwerking en kennis.

De lessen Healing medium zijn onderdeel van de opleiding leer der Mystieken aan het MediumCollege. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van deze link Klik hier voor de opleiding Leer der mystieken.

Inschrijven

Vanuit het MediumCollege bieden wij een beroepsopleiding. Vanuit The Coven kunt u bij ons terecht voor diverse disciplines vanuit de occulte leer. The Coven is een spirituele, paganistische kerk. Naast het samenkomen in medium-, healing en ritueel cirkels, organiseren wij ook volle maan vieringen en jaarfeesten. Om onze religie te begrijpen en te kunnen praktiseren organiseren wij leer-ringen. Iedere leer-ring kent circa 6 samenkomsten. U bent vrij om te kiezen welke leer-ringen u graag wil bijwonen. (Psychic, medium, astrologie, healing, paragnost, kaartlezen en 3 leer-ringen leer der mysteriën. Voor meer informatie wil ik u uitnodigen om een kijkje te nemen op de website; http://www.thecoven.nl 

Commentaar geven is niet mogelijk.