Opleiding Medium

Het mediumschap is veel meer dan een aangeboren talent, gave of aanleg. Door met elkaar te trainen, leer je de basis technieken zodat je altijd bij informatie kunt.  Je leer o.a. je chakra’s besturen en de energie op de juiste manier te gebruiken, zodat je sneller en zorgvuldiger kunt werken. Een goede verbinding met de spirit maakt dat echte informatie op een correcte wijze wordt overgedragen aan de levenden. U bent de stem voor hen die geen stem meer bezitten, u bent de ambassadeur tussen twee werelden, de healers voor de zielen, zowel in het lichaam als zonder lichaam.

Als psychic leren we de ziel van de ander lezen. We werken aan onze bewijzen, zodat een advies gebaseerd is op concrete informatie en gaan aan de slag met de opbouw van consulten. Vooral het werkelijke contact met de ontvanger van het consult (ziel)  zodat je de mens van binnen echt leert zien en begrijpen staat centraal. Met als doel dat deze krachtiger en met meer vertrouwen naar huis gaat dan dat deze persoon gekomen is.

Wilt u meer weten over onze 2 jarige beroepsopleiding, neem dan eens een kijkje op de website van het MediumCollege; Klik hier voor de opleiding Leer der mystieken.

Inschrijven

The Coven is een spirituele, paganistische kerk. Wij komen iedere maand enkele keren bij elkaar in cirkels. (medium cirkel, healing cirkel en ritueel cirkels, volle maan vieringen en jaarfeesten)

Vanuit The Coven bieden wij ook leer-ringen met verschillende disciplines in de leer der Mysteriën. Ieder leer-ring bestaat uit circa samenkomsten, waarbij u zelf kunt kiezen aan welke leer-ringen u wil deelnemen. (psychic, medium, Astrologie, kaartlezen, healing, paragnost en 3 leer-ringen in de leer der mysteriën). http://www.thecoven.nl

Commentaar geven is niet mogelijk.