Paravisie

paravisiebanner

Dit jaar heb ik een aantal keren mijn medewerking mogen verlenen aan artikelen voor Paravisie. Je kunt ze hier nog eens op je gemak lezen. Zorg dat je de laatste versie van Acrobat Reader op je computer hebt staan en anders kun je die hier downloaden.

Voorspellingen: de komende tijd belicht

voorspellenIn de vorige uitgave van ParaVisie stond in de rubriek ‘De Stelling’ de vraag of onze toekomst vastligt centraal. Marysse Bottenheft, paragnost en voorzitter van Stichting Enigma, gaf in haar reactie op de stelling aan dat zij gelooft dat toekomstige gebeurtenissen tot op de datum nauwkeurig zijn te raadplegen in een ‘energetische bibliotheek’. Naar aanleiding van die uitspraak daagde ParaVisie haar en enkele bij de Stichting betrokken collega’s uit om zo concreet mogelijke voorspellingen te doen voor de komende tijd. Lees verder (pdf, Juni 2009)

Wachten op de doorbraak (samenwerkingsverbanden)

samenwerkenAls kind ziet Marysse Bottenheft in haar dromen levensechte beelden van de meest gruwelijke misdaden. Pas op haar 34e durft ze daar met iemand over te praten. De pijn van de eenzaamheid van de tijd daarvoor wordt verzacht, als ze merkt dat ze gericht met de paranormale indrukken aan de slag kan. Met een vriend stort ze zich op een zaak van vermist materieel. Marysse: “We kozen bewust voor een affaire waarbij geen mensenleven verloren was gegaan. Het was puur uitproberen namelijk. Wat was er met de doorgekregen informatie mogelijk? Lees verder (pdf, April 2009)

(Marisa heeft geen persoonlijk contact met Jan Berlijn of de heer Gert Brouwer en distantieert zich hiervan)

Wegwijs binnen paranormale dienstverlening

dienstverleningVoor iedereen die in Nederland gebruik wil maken van de diensten van een medium of paragnost lijkt er keus genoeg: wekelijks zijn er paranormale beurzen, dagelijks kan worden gebeld met een 0900-consultlijn en op internet zijn duizenden pagina’s met informatie over mediamieke dienstverlening. Fijn natuurlijk, maar de overvloed
heeft ook z’n schaduwkanten. Want hoe weet je of een hulpverlener de kwaliteiten heeft waarover hij of zij zegt te beschikken?  Lees verder (pdf, Maart 2009)

Commentaar geven is niet mogelijk.