Voorwaarden

Vanuit spiritueel en menselijk oogpunt zou ik het liefste werken zonder algemene voorwaarden. Helaas blijkt in de praktijk dat wij toch genoodzaakt zijn deze op te stellen. Graag begrip voor de onderstaande voorwaarden.

  1. De privé consulten worden gegeven in de praktijkruimte, waar koffie, thee of water u worden aangeboden. Indien u iets anders wilt drinken dan zult u dat zelf moeten verzorgen.
  2. Vanuit uiterste zorgvuldigheid worden de consulten voorbereid en gegeven. Onder geen beding kunt u mij verantwoordelijk stellen voor teleurstellende resultaten of een negatieve belevenis (gevoelens) mocht het consult u niet brengen wat u ervan verwacht had. Er is geen restitutie van geld mogelijk.
  3. Vanuit integriteit en menselijkheid verwacht ik van u, dat u tijdig (minimaal 24 uur van te voren) een afspraak netjes afzegt mocht u verhinderd zijn. Indien ik voor niets op u wacht zonder iets van u te horen worden de totaal kosten van het consult bij u verhaalt. U kunt ons bereiken via telefoonnummers: 06-40737094
  4. Restitutie van gelden is alleen mogelijk indien u aantoonbaar  onverhoopte door omstandigheden niet in staat bent om de afspraak tijdig te verzetten of af te zeggen.
  5. Mensen helpen en ondersteunen is mijn vak, ik zal dan ook uw telefoontjes en e-mail beantwoorden.  U kunt mij bereiken van di t/m za tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Telefoontjes die ik ’s nachts of op bijzondere tijdstippen ontvang zullen niet beantwoord worden.
  6. Het niet op tijd aanwezig zijn voor de afspraak kan resulteren in een korter consult in verband met overige afspraken. De afgesproken eindtijd wordt dan aangehouden. Restitutie of vermindering van het consult bedrag is dan niet mogelijk.

Betalingsvoorwaarden:

De kosten voor een privé consult bedragen 70,- voor circa 1,5 uur. De kosten van het consult mag u vooraf per bank overmaken of contant voldoen in aansluiting op het consult.